Трудната дилема, пред която ПСЖ е изправен за две от звездите си


Трудната дилема, пред която ПСЖ е изправен за две от звездите си
Снимка: GettyImages

1466 0

От Пари Сен Жермен имат много работа за вършене относно подновяване на договорите на част от играчите си. Лионел Меси е един от тях и въпреки уверението, че ще преподпише, то все още няма нищо официално. Контрактът на Серхио Рамос също е до идното лято и парижани трябва да вземат решение дали искат да задържат бранителя.

Рамос, който получава шест милиона евро на сезон, ще трябва да говори с Насър Ал-Хелаифи, за да обсъди бъдещето си. Евентуалното пристигане на централния защитник на Интер Милан Шкриниар обаче може да усложни неговото оставане във френския клуб. Според L'Equipe и Le Parisien Шкриниар вече има устна договорка с френския шампион.

Освен това, представянето на Рамос не бе толкова добро, колкото се очакваше. В първата му кампания контузиите бяха основният проблем и сезонът се оказа провален за него.  През втория си сезон на "Парк де Пренс" времето му за игра се подобри и той изигра общо 25 мача, като беше ключов играч в схемата на Кристоф Галтие. Това обаче може да не е достатъчно, за да преподпише.

Междувременно Неймар е друг играч, който може се намира в  последните си месеци в ПСЖ, въпреки че има договор до 2025 г. Още миналото лято имаше спекулации, че новият договор на Мбапе ще "изгони" Неймар от Париц. Твърдеше се, че парижани ще се съгласят да продадат бразилския играч, за да преструктурират клуба и да се отърват от високата му заплата.

Истината е, че за момента бразилската звезда не иска да напуска Пари Сен Жермен, пише Marca. Освен това малко клубове биха могли да си позволят високата цена на договора му. Ясно е, че всичко ще зависи от спортните резултати. Ако ПСЖ не успее да постигне целите си, особено в Шампионска лига, ще бъдат поискани промени. И Серхио Рамос, и Неймар могат да бъдат част от тях. А коя друга звезда на ПСЖ иска да напусне клуба - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички