Как реагира Меси, когато Неймар му предложи да изпълни дузпа и да поведе на Роналдо (ВИДЕО)


Как реагира Меси, когато Неймар му предложи да изпълни дузпа и да поведе на Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

42013 0

Футболните запалянковци по света станаха свидетели на страхотно шоу в приятелската среща, която по всяка вероятност се явява последният директен сблъсък между Лионел Меси и големия му съперник през този век Кристиано Роналдо.

Световният шампион с Аржентина бе с клубния си ПСЖ, докато европейският шампион с Португалия през 2014 година игра в сборен звезден тим между съставите на Ал Насър и Ал Хилал. Срещата приключи при резултат 5:4 за френския шампион.

Своеобразният дуел между Кристиано Роналдо и Лионел Меси обаче отиде в полза на бившия нападател на Манчестър Юнайтед, който отбеляза две попадения за 61 минути игра. Меси се отличи с един гол за 62 минути на терена.

В третата минута от добавеното време на първата част обаче ПСЖ получи право да изпълни дузпа при 2:1 в полза на отбора. Неймар се зае с изпълнението ѝ, но пропусна, като секунди след това Кристиано изравни, вкарвайки втория си гол.

Така ако всъщност Меси се бе заел с изпълнението и бе вкарал, щеше да поведе на Роналдо и не бе сигурно дали португалецът би вкарал при 1:3. Появиха се кадри, на които се вижда, че Неймар пита Меси дали иска да изпълни, но вторият отказва.

Можете да видите случилото се чрез видеото по-долу в материала. Любопитното е, че през второто полувремет ПСЖ отново получи правото да изпълни дузпа, но този път зад топката застана Килиан Мбапе, който не сбърка.

Междувременно в Испания отговориха: Какво каза Роналдо на Меси (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички