Кристоф Галтие говори за отношенията между Килиан Мбапе и Лионел Меси след Мондиал 2022


Кристоф Галтие говори за отношенията между Килиан Мбапе и Лионел Меси след Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

3095 0

Треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие не вярва, че финалът на Световното първенство в Катар между Франция и Аржентина и последвалото празненство на "албиселестите" ще помрачат отношенията между Лионел Меси и Килиан Мбапе, съперниците през този ден и съотборниците в неговия клуб.

" Не мисля, че има нещо. В празнуването на аржентинците не зависи от мен да коментирам какво направи вратарят “, каза Галтие, имайки предвид жестовете на Емилиано Мартинес след спечелването на трофея.

" Поведението на неговия вратар е нещо друго, няма да го коментирам. Но Килиан имаше добро отношение, беше разочарован от поражението, но отиде да поздрави Лео с много класа . Мисля, че това е добре за спорта и за отбора“, увери той.

Той настоя да подчертае поведението на френския нападател на терена на стадион Лусаил след победата на Аржентина при изпълнението на дузпи на финала.

" Лео не се държеше лошо и през четирите месеца, в които съм тук, смятам, че отношенията му с Килиан са добри. Това, което видях е, че Килиан и Лео си стиснаха ръцете на терена . Те са двама играчи, които се уважават много. Искам да подчертая отношението на Килиан, който отиде да поздрави Лео и аржентинския треньор “, добави той.

А ето до кога Лионел Меси ще отсъства от футболните терени на Франция и ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички