Страх ли го е Килиан? Реал Мадрид с ултиматум към Мбапе


Страх ли го е Килиан? Реал Мадрид с ултиматум към Мбапе
Снимка: Getty Images

3137 0

Сагата между Реал Мадрид и Килиан Мбапе не е приключила, въпреки че Краля на Европа не смята да си губи времето с 24-годишния голмайстор на приключилото Световно първенство по футбол в Катар. На „Сантяго Бернабеу“ преживяха огромно разочарование, след като нападателят реши да остане в ПСЖ и да подпише нов договор с френския гранд.

Сега „лос бланкос“ все пак са готови да привлекат, но имат само едно условие към Мбапе. Реал Мадрид иска топ нападателят сам да инициира напускането си на ПСЖ. Кралският клуб желае Килиан да обяви пред ръководството на парижани, че иска да напусне „Парк де Пренс".

Самият Мбапе и семейството му обаче се страхуват от последствията при подобен ход. Напоследък отново се заговори, че Килиан желае да напусне ПСЖ. Той се обвърза с френския гранд до лятото на 2025.

Припомняме, че в продължение на няколко месеца Мбапе се считаше за сигурно ново попълнение на Реал Мадрид, тъй като договорът му с ПСЖ изтичаше на 30 юни тази година. В крайна сметка обаче нападателят парафира многомилионен контракт с парижани.

 ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Килиан Мбапе е поставил 3 условия на ПСЖ, за да остане в клуба

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички