В ПСЖ се радват на Килиан Мбапе - изпратил силно послание към всички останали


В ПСЖ се радват на Килиан Мбапе - изпратил силно послание към всички останали
Снимка: Getty Images

2186 0

Фактът, че Килиан Мбапе реши да не почива и почти веднага след края на Мондиал 2022 да се завърне към тренировките в клубния си отбор, е силен сигнал и ясно послание към всички останали - такова мнение изрази старши треньорът на ПСЖ - Кристоф Галтие.

Голмайсторът на Световното в Катар преживя разочароващ финал, след като Франция загуби от Аржентина с дузпи, а той бе вкарал хеттрик в редовното време и продълженията.

"Много се радвам да го видя. Килиан изигра чудесно Световно първенство. Това негово завръщане е много силен сигнал към всички останали", заяви Галтие пред клубната телевизия на парижани и допълни:

"Той искаше да се върне обратно в групата много бързо и да се подготви за това, което ни предстои. Ние сме много, много щастливи да го видим". Френският гранд има да изиграе 5 мача до средата на януари - четири за първенство (Страсбург, Ланс, Анже, Рен) и един за Купата на страната (Шатору). Първият е срещу Страсбург (28 декември, 22:00 ч.), а в първия ден от 2023 година е този с Ланс (21:45 часа).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В ПСЖ не са сигурни дали да приемат специалното желание на Лионел Меси след Мондиал 2022

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички