Коя е Пилар Рубио? Красавицата, която вдъхновява Серхио Рамос да прегазва нападатели (СНИМКИ)


Коя е Пилар Рубио? Красавицата, която вдъхновява Серхио Рамос да прегазва нападатели (СНИМКИ)
Снимка: Instagram/GettyImages Колаж: Sportlive.bg

5267 0

Серхио Рамос - футболист, чиято кариера не се нуждае от представяне. Легендата на Реал Мадрид може да се похвали с много покорени върхове, мечта за всеки млад и амбициозен състезател.

Зад тях стоят много пот, трудности, лишения и нещо друго. Едва ли суперзвездата на ПСЖ би се справил толкова добре без подкрепата на своята гореща половинка Пилар Рубио, с която видимо е истински щастлив. 

Двамата са заедно от 2012-а година. Рубио е с 8 години по-голяма от Рамос, но това никога не е било пречка за тях. Те имат четири деца.

Защитникът на парижани има отношения с красавицата от 26-годишен, когато тя е на 34 години. За първи път те се срещат в теливизионно шоу, наречено "Se lo que hicisteis". По-късно Рамос споделя, че е сънувал на няколко пъти Рубио, което го е накарало да предприеме действия първи.

"Започнахме да си говорим. Срещнахме се и тогава започна любовна и семейна история", коментира преди време Рамос, цитиран от "Divinity" и продължи, разкривайки, че техните деца не са усетили от популярността на родителите си.

"Все още не са изживявали нищо, виждат го като нещо нормално. Те са деца. Ходят на училище с приятели и не играят много футбол", допълни още той.

Рубио от своя страна прави добро впечатление, заявявайки, че не желае нейните деца да получават всичко на готово, споделяйки, че те ще трябва да работят, за да го заслужат чрез работа.

Ето какво голямо завръщане може да осъществи Рамос

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички