По пътя към строежа: Неймар и Рамос забравиха враждата в Ла Лига (СНИМКА)


По пътя към строежа: Неймар и Рамос забравиха враждата в Ла Лига (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

1710 0

Неймар и Серхио Рамос безспорно са едни от най-известните футболисти през последните десетилетия, а тяхното съперничество остава незабравимо по испанските и международни терени, като двамата са се изправяли един срещу друг дори в Шампионска лига. 

Тяхната борба обаче приключи наскоро, след като се стигна до акостирането на испанеца при бразилеца в Пари Сен Жермен. Така от 2021 г. насам двамата делят една съблекалня, а борбата безспорно е останала в миналото. 

Те имат 11 мача един срещу друг, в които Неймар е вкарал по попадение в 4 от тях, докато бранителят също има гол на сметката си. Офанзивната звезда обаче има пет успеха в борбата между двамата, докато 4 отиват за Рамос, а един мач завършва наравно. 

29 пък са игрите за ПСЖ, в които двамата си партнират и видимо това дава повече от добър резултат, тъй като парижаните са победили 23 пъти, а загубата е само една - 5 срещи остават без победител.

Днес двамата публикуваха колоритна снимка, от която по нищо не личи, че те са футболисти на един от най-елитните отбори в света. Причината е, че бяха преобразени в работници, а Неймар дори беше сложил каска.

Вижте какво изглежда, че ще е бъдещето на Лионел Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички