Ключов халф ще остане за дълъг период в ПСЖ


Ключов халф ще остане за дълъг период в ПСЖ
Снимка: Getty Images

1041 0

Полузащитникът на ПСЖ – Марко Верати, е склонил да продължи договора си с френския гранд и ще остане в Париж за допълнителни четири години. Италианският национал се утвърди като един от най-добрите на поста си в последните години, след като премина при французите от Пескара за 12 милиона евро през 2012-а година.

Оттогава досега той има 398 мача, в които е вкарал 11 пъти и е подал за 61 попадения. Играчът остана интегрална единица и под ръководството на Кристоф Галтие, като през този сезон има 20 мача, 14 от които в Лига 1.

Според Фабрицио Романо халфът ще подпише нов договор с парижани, който ще го задържи на „Парк де Пренс“ до лятото на 2026-а година. Журналистът твърди, че Верати никога не се е замислял да напуска клуба от френската столица и официалното потвърждение за тази вест трябва да дойде съвсем скоро.

През това лято ПСЖ засили мощта си в средата на терена, след като клубът загуби Витиня, а клубът там разполага и с Карлос Солер, Фабиан Руис и Ренато Санчес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички