Още драма в ПСЖ! Шестима играчи се оплакали на Ал-Хелаифи заради изказванията на Мбапе


Още драма в ПСЖ! Шестима играчи се оплакали на Ал-Хелаифи заради изказванията на Мбапе
Снимка: Getty Images

3685 0

Шестима играчи на Пари Сен Жермен са се свързали с клуба, за да се оплачат от коментари, направени от Килиан Мбапе в интервю за France Football.

Дори и играчите на ПСЖ вече са срещу Мбапе

Съобщава се, че Мбапе е изпратил писмо до ПСЖ, в което става ясно, че няма намерение да остане в клуба след края на договора си през следващата година. Сега, според Sky Sports, ситуацията е ескалирала с шестима негови съотборници - включително двама играчи, подписани това лято - които не са доволни от последните коментари на Мбапе.

Играчите са се свързали с Насър Ал-Хелаифи, за да се оплачат от Мбапе и последното му интервю, в което той е критичен към клуба, последните подписвания и френската лига. Припомняме, че ПСЖ вече подписа с Мануел Угарте от Спортинг Лисабон, докато Марко Асенсио и Милан Шкриниар се присъединиха от Реал Мадрид и Интер със свободни трансфери.

Недоволството и на Мбапе

В интервю за France Football - направено на 12 юни, но публикувано тази седмица - Мбапе също разкри как се гледа на него в клуба и ролята на ПСЖ в това. "Хората омаловажават ли представянето ми? Да, но в същото време не ги обвинявам. Във Франция ме видяха как израствам, виждат ме през цялото време, в ПСЖ всеки уикенд", каза той.

"Мисля, че да играя в ПСЖ не помага много, защото това е разделящ отбор, разделящ клуб. Така че, разбира се, привлича клюки, но не ме притеснява, защото знам какво правя и как го правя", именно тези думи вече провокира и босът на ПСЖ да попита защо тогава Мбапе не си тръгне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички