Бивш съотборник на Мбапе в ПСЖ е трансферната цел на Лудогорец


Бивш съотборник на Мбапе в ПСЖ е трансферната цел на Лудогорец
Снимка: GettyImages

5870 0

Румънското издание specialarad.ro. съобщи в понеделник, че юношата на ПСЖ, играл заедно с Килиан Мбапе - Виргилиу Постолаки, се е превърнал в трансферна цел на Лудогорец

За последно той бе част от румънския тим на местното дъно - УТА Арад, към който се присъедини преди година. За него записа 46 срещи, в които се отчете с 14 попадения и 3 асистенции.

Кариерата му досега

Макар че е юноша на парижани - 23-годишният висок нападател е молдовец, който разполага с европейски паспорт, след като още 2-годишен се мести със семейството си във Франция. 

Така започва от школата на "Парк де Пренс" и се изкачва до дубъла на клуба, макар че в неофициални двубои си партнира и с Мбапе. На по-късен етап следват периоди в дубъла на Лил, белгийския Мускрон и датския втородивизионен Вендсюсел.

 Оказва се, че сега Постолаки ще се раздели с румънския тим, след като има откупна клауза на стойност 300 000 евро. Към момента се предполага, че Рубин Казан, 12-кратният шампион на България и доскорошният тим на новото попълнение на ЦСКА Матиас Фаетон - Гренобъл, са водещите в борбата за талантливия нападател. 

Официално потвърждение

За сигурния трансфер на молдовеца потвърди и треньорът на Арад Мирча Редник: 

"Говорих с Постолаки. Мачът с Оцелул през уикенда (1:1) беше последен за него с екипа на УТА Арад. Той е решил да напусне, а къде – предстои да разберем. Можехме да го задържим за още 2-3 кръга, но той е решил категорично. Лошо е, че ни го казва в рамките на два дни, но не можем нищо да направим".

 Вижте още кой се смята за ново попълнение на ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички