Иска ли Неймар да напусне ПСЖ това лято?


Иска ли Неймар да напусне ПСЖ това лято?
Снимка: Getty Images

2667 0

ПСЖ има план да се раздели с немалко от своите играчи през летния трансферен прозорец. Един от тези футболисти няма да е Килиан Мбапе, който преподписа с клуба. Спекулациите около друга от звездите на парижани - Неймар, обаче не спират.

Бразилецът много често получава контузии, които го държат дълго време извън футболните терени и често не може да бъде от полза на своя тим. Въпреки че нерядко се нрави с изявите си, 30-годишният нападател е далеч от формата си в Барселона.

Според "Marca" обаче Неймар няма никакви намерения да напусне "принцовете". Той прибира над 50 млн. евро чисто на година, което е и една от причините да иска да остане във френската столица. Малко клубове биха му предложили подобни условия.

Сагата с техничаря все още остава неразплетена. Единственото сигурно към момента за парижани е оставането на Килиан Мбапе, който преподписа до 2025 г, както и новият футболен съветник в лицето на Луис Кампос.

Междувременно УЕФА поиска обяснение от ПСЖ относно баланса на клуба, който сочи, че е на загуба от 224 млн. евро. Негативна развръзка на казуса за "принцовете" би ги лишило от каквито и да е бъдещи покупки.

Повече за случая прочетете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички