Прогоненият Леонардо от ПСЖ заяви, че трансферът на Меси е върхът в кариерата му


Прогоненият Леонардо от ПСЖ заяви, че трансферът на Меси е върхът в кариерата му
Снимка: Getty Images

1865 0

За първи път след напускането си на Пари Сен Жермен бившият спортен директор Леонардо говори пред френското издание L'Équipe и даде оценка тригодишния си престой в клуба, който е вторият му на тази позиция.

Той акцентира върху впечатляващата трансферна кампания през миналото лято, в която Лионел Меси се присъедини със свободен трансфер от Барселона.

"Помните, че миналото лято имахме трансферен прозорец, през който всички бяха щастливи. Когато пристигат трима млади таланти - Ашраф Хакими, Нуно Мендес и Джанлуиджи Донарумма, както и Серхио Рамос, Вайналдум и Лионел Меси, си казвате, че ви предстоят грандиозни успехи. След това губиш на осминафиналната фаза на Шампионска лига и всички твърдят, че вината е в ръководството и играчите.

Осъществихме първия трансфер на Меси в кариерата му. Мога само да му благодаря. Когато разглеждам трите си години в положителен аспект, виждам финал и полуфинал в Шампионска лига, десета титла, седем трофея в страната и пристигането на Меси", завърши той.

Междувременно ПСЖ е близо да привлече опитен бранител от Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички