Изненада: Ед Уудуърд може да отложи оттеглянето си от Манчестър Юнайтед


Изненада: Ед Уудуърд може да отложи оттеглянето си от Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1325 0

Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд може да отложи оттеглянето си от клуба, за да бъде на поста по време на назначението на нов постоянен мениджър след уволнението на Оле Гунар Солскяер.

През април, след провала на клубния опит за присъединяване към европейската Суперлига, „червените дяволи“ обявиха, че Уудуърд ще напусне в края на тази година. Той призна по онова време, че „ще бъде трудно да си тръгне“, като нямаше допълнителен коментар по темата за неговото бъдеще от онзи момент досега.

Въпреки това Уудуърд остана в центъра на процеса по взимане на решения в клуба, като бе с инструментална роля за решението Солскяер да бъде уволнен. Нестабилността във футболния департамент на манчестърци означава, че Уудуърд вероятно ще продължи да има ключова роля през следващите седмици.

49-годишният се присъедини към Юнайтед през 2005 и е в настоящата си позиция от 2012-а насам. Sky Sports научи, че Уудуърд е събрал целия футболен персонал в неделя сутрин, за да ги уведоми, преди раздялата със Солскяер, че всички техни позиции са в безопасност. Който и да се присъедини в ролята на временен мениджър, ще се очаква да работи с действащия треньорски щаб.

Към момента, големите промени в клуба ще настъпят идното лято с назначението на нов постоянен мениджър, като сред вероятните кандидати за поста са Маурисио Почетино, който в момента води ПСЖ, наставникът на Лестър Брендън Роджърс и бившият треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан.

Според последните информации на Острова ръководството на Манчестър Юнайтед е осъществило контакт с един от фаворитите за треньорския пост (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички