Новият треньор на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик: Ще си върша работата така, както аз знам


Новият треньор на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик: Ще си върша работата така, както аз знам
Снимка: Getty Images

4477 0

Временният заместник на уволнения Оле Гунар Солскяер - Майкъл Карик, даде своята първа пресконференция като треньор на Манчестър Юнайтед. Тя се състоя около 36 часа преди важното гостуване на "червените дяволи" на Виляреал в Шампионската лига:

"Моментът е много емоционален за всички в клуба. Работих с Оле през последните три години, а го познавам от много по-дълго време. За мен бе много тежко да разбера, че губи работата си. Наясно сме, че резултатите са всичко. Искам да му изкажа огромни благодарности. Аз научих ужасно много неща от него. Желая му всичко най-добро", заяви в началото 40-годишния Карик.

"Подготвям отбора за утре и ще дам най-доброто от себе си. Познавам клуба много добре, защото съм тук от дълго време. Този клуб е моят живот от много години. Не знам колко дълго още ще е така, но това изобщо не е нещо, за което мисля в момента. Мачът е много важен за нас. Ще свърша моята работа така, както аз знам. Имам вяра в себе си, щаба и играчите".

"Червените дяволи" победиха Виляреал с 2:1 в първия сблъсък на "Олд Трафорд" в края на септември, а в момента са с равни точки с тях (7) на първо и второ място в Група F.

Ето и как Майкъл Карик отговори на въпрос дали има желанието да остане дълго на този пост:

"Първо, минал е едва един ден, откакто всичко това се случи. Мачът не е никак далеч и всичко, за което мисля, е този двубой с Виляреал. Имаме голям мач и през уикенда. Трябва да постигнем добри резултати и след това ще видим какво ще се случи. Предстоящите решения на борда не са нещо, с което аз трябва да се занимавам. Фокусиран съм единствено върху мача утре. Други хора решават какво ще се случи след това. Докато клубът ме иска, ще давам най-доброто от себе си", каза бившият футболист.

"Виляреал е много добър отбор. Добре организиран и добре трениран. Има добър баланс и ние много уважаваме този тим. Срещнахме се вече два пъти и се познаваме по-добре. Мачът е важен и за двата отбора", добави още новият треньор на Манчестър Юнайтед.

На 28 ноември (неделя) тимът Майкъл Карик ще се изправи срещу Челси в Лондон, а на 2 декември приема Арсенал на "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички