Манчестър Юнайтед се разбра с новия си мениджър, идва още сега


Манчестър Юнайтед се разбра с новия си мениджър, идва още сега
Снимка: Getty Images/Guliver

5791 0

Следващият мениджър на Манчестър Юнайтед е все по-вероятно да се казва Маурисио Почетино, съобщават водещите медии на Острова. Според различни информации ръководството на "червените дяволи" са се свързали с аржентинския специалист, който е изразил готовност да поеме отбора.

Както е известно, Почетино е настоящ наставник на френския гранд Пари Сен Жермен, където ръководи някои от най-добрите футболисти в света, сред които Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе. В последно време обаче аржентинецът е критикуван за някои от колебливите резултати на отбора.

В разговорите с ръководството на Юнайтед Почетино е изразил желанието си да води клуба, като е готов да се присъедини на "Олд Трафорд" още сега, а не през лятото, каквито информации се появиха по-рано. Единствената пречка за това може да се окаже ръководството на ПСЖ.

От ПСЖ обаче не са напълно очаровани от резултатите на отбора под ръководството на Почетино и също са склонни да се разделят с него. В Париж се надяват, че ще убедят френската легенда Зинедин Зидан да поеме отбора и да им донесе така бленувания трофей в Шампионска лига, който Зизу е печелил с Реал Мадрид в три последователни години.

По-рано се появиха информации, че ръководството на Манчестър Юнайтед е осъществило контакт и с друг мениджър (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички