Обрат: Маурисио Почетино се отказва от ПСЖ заради Манчестър Юнайтед


Обрат: Маурисио Почетино се отказва от ПСЖ заради Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3828 0

Старши треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино няма нищо против да се лиши от привилегията да тренира трима от най-добрите футболисти в света (Неймар, Мбапе и Меси) и да застане начело на Манчестър Юнайтед, твърди днес "Daily Mail".

След уволнението на Оле Гунар Солскяер, последните информации сочеха, че аржентинецът ще довърши сезон 2021/22 в Париж и чак след това ще се насочи към Острова, но изданието твърди, че той вече е променил мнението си и очаква обаждане от "Олд Трафорд"!

Причината за този обрат се крие в два фактора - първо, Почетино е наясно, че не може да контролира съблекалнята на ПСЖ при толкова много звездни имена в нея и второ, че той все още живее в хотел във френската столица и е много далеч от семейството си, което е в Лондон.

Както е известно, самият Сър Алекс Фъргюсън е голям фен на Маурисио Почетино и ще се опита да го убеди да застане начело на "червените дяволи", но на Поч със сигурност няма да му е лесно да вдигне отбора, който в момента се намира на седмо място в класирането и е спечелил едва 17 точки от 12 мача!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички