И това го има във футбола: Играч на френски гранд бе изгонен заради пърдене в съблекалнята


И това го има във футбола: Играч на френски гранд бе изгонен заради пърдене в съблекалнята
Снимка: Getty Images

3563 0

Почти невероятна история, свързана с футбола, разказа френският "L'Equipe". Тя гласи, че грандът от Лига 1 Олимпик Лион е изгонил футболист по провинение изпускане на газове в съблекалнята.

Въпросният футболист е бразилецът Марсело Фильо. Той е съгрешил след тежкото поражение с 0:3 от Анже на 15 август. Изпускането на газове се е случило докато капитанът на Лион Лео Дюбоа е произнасял реч пред тима.

Това е едната от главните причини за раздялата с футболиста през януари. Другата е, че по време на речта 34-годишният защитник се е смеел, заедно с други футболисти на тима. Във въпросния мач Марсело отгоре на всичко си е вкарал автогол.

След мача футболистът, роден в Сао Пауло, е подарил фланелката си на присъстващите там фенове на Олимпик и ги е попитал: "Какъв е проблемът?".

След тези изцепки спортният директор на Лион Жуниньо, след консултация с треньора Петер Бош взел решение да изключи бразилеца от състава. На 26 януари френският клуб разтрогна с бранителя по взаимно съгласие и 2 дни по-късно той премина в Бордо. А ето как Брендън Роджърс разплака Джордан Хендерсън в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички