Френски нападател върна далечен спомен за Роналдо от Мондиал 2006 (ВИДЕО)


Френски нападател върна далечен спомен за Роналдо от Мондиал 2006 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1740 0

Сблъсъкът между Уест Хям и Олимпик Лион в четвърфинала на Лига Европа в четвъртък вечер имаше много какво да предложи на феновете. Камерите хванаха как Муса Дембеле отправи интересно намигване, след като успя да изкара червен картон на Аарън Кресуел от отбора на „чуковете“.

Дембеле излизаше един на един с вратаря на френския отбор Антони Лопеш, когато Кресуел посегна и го събори. Таранът на Лион изигра перфектно ситуацията, а германският рефер Феликс Цвайер не се поколеба и показа директен червен картон на защитника. След това камерите успяха да уловят момента, в който френският нападател намигва закачливо, което връща спомени от Световното първенство през 2006 година.

На Мондиала в Германия младият Кристиано Роналдо успя да изкара червен картон на Уейн Рууни по време на четвъртфинала между Португалия и Англия. Това, което последва се помни от всички футболни фенове и до днес. Португалецът намигна към своята пейка, а много фенове приеха този жест като признак, че работата е свършена и го оплюваха дълго време.

Намигването на Дембеле придоби популярност в социалните мрежи и мнозина въобще не останаха доволни от това негово изпълнение. Срещата реванш във Франция е следващата седмица, а лондончани няма да могат да разчитат на своя лидер в отбраната. Ето как завършиха останалите срещи от четвъртфиналната фаза на Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички