Галтие ще низвергне историята си с Марсилия в чест на ПСЖ за Купата на Франция


Галтие ще низвергне историята си с Марсилия в чест на ПСЖ за Купата на Франция
Снимка: Getty Images

1803 0

Старши треньорът на ПСЖ Кристоф Галтие говори преди осминафинала за Купата на Франция срещу Олимпик Марсилия. Двата отбора се срещат един срещу друг в сряда, 8-и февруари, от 22:10 часа българско време.

Както е известно - Галтие е роден в Марсилия и е играл за местния отбор на Олимпик, срещу който се изправя. Този факт обаче ще бъде напълно отлъчен и пренебрегнат от специалиста.

"Когато пристигнах в ПСЖ, знаех много добре, че ще има мачове срещу Олимпик Марсилия. Вече имахме един на "Парк де Пренс". В този случай е на "Володром" (бел. ред. стадионът на Олимпик Марсилия).

Напълно ще пренебрегна факта, че съм роден в Марсилия, че съм израснал в Марсилия, катко и че съм играл за Олимпик Марсилия. Треньор съм на ПСЖ. Знам какво означават тези мачове. Това не е обикновено осминафинал.

Това е конфронтация между Олимпик Марсилия и ПСЖ. Уверих се, че съм заглушил всички "съперници" на мобилния си телефон или на семейния план, за да остана фокусиран на подготовката за мача, както и върху това, което трябва да сторим" - заяви Галтие.

Междувременно ПСЖ намекна голяма новина преди мача с Олимпик Марсилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички