В Англия съветват Хари Кейн да смени Тотнъм с ПСЖ


В Англия съветват Хари Кейн да смени Тотнъм с ПСЖ
Снимка: Getty Images

926 0

Бившият нападател на Челси - Тони Каскарино, посъветва суперзвездата на Тотнъм - Хари Кейн, най-накрая да смени клубната си принадлежност и да потърси ново предизвикателство.

Ирландският таран заяви, че ПСЖ, в компанията на Лео Меси, Неймар и Килиан Мбапе, ще бъде най-добрият избор за легендата на "шпорите". На самият Кейн предстои да вземе решение по въпроса идните месеци, тъй като договорът му с лондончани изтича в края на сезон 2023-24 г.

"Белите" също са на кръстопът. Ако евентуалната сделка по подновяването на договора на голмайстора се забави, то клубът ще трябва да погледне и към опцията за продажба, за да не изпусне една от най-големите фигури в историята си без пари.

"Ако бях в обувките на Кейн и можех да избирам измежду всички отбори в Европа, както вярвам е при него, бих избрал ПСЖ. Те са пълни с играчи от световна класа, амбициозни са и мисля, че Кейн би създал страхотно партньорство с Килиан Мбапе. Заедно ще бъдат невероятни", коментира Каскарино пред "Times". 

Хари Кейн е част от Тотнъм от далечната 2009-а година. За този период той изиграва 416 мача, в които записва 267 попадения и 62 асистенции, ставайки 4 пъти играч на годината в Англия, 3 пъти голмайстор на Висшата лига и голмайстор на Световното първенство през 2018-а година. 

Ето какво отговори англичанинът на въпрос за преминаване в Манчестър Юнайтед или Байерн Мюнхен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички