Бартомеу ще се срещне с Меси само при едно условие


Бартомеу ще се срещне с Меси само при едно условие
Снимка: Getty Images/Guliver

2628 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу е готов да се срещне с Лионел Меси, информират едновременно TV3 и Radio Catalonia. Причината обаче не е тази, която аржентинският ас търси, защото босът на каталунците ще говори с него, само и единствено за нов договор. 

Както е известно, Меси поиска среща с ръководството, за да започнат преговори по неговото напускане, но шефовете на "Камп Ноу" категорично отказват да го продадат и пуснат в друг отбор. Напротив - Бартомеу би се видял с Меси за преговори за удължаването на контракта му с Барселона. В противен случай среща няма да има. 

Бартомеу е провел разговор с бащата на Лео - Хорхе, като е бил категоричен в намерението си и отказва да говори за напускането на аржентинската суперзвезда. При това условие обаче самият Меси едва ли ще се срещне с Бартомеу, защото вече е взел окончателно решение - да напусне Барселона, където прекара почти 20 години. 

Ситуацията е далеч от разрешаване, но все пак повечето анализатори в Каталуния вярват, че Барселона ще склони да продаде Меси за около 100 милиона евро, с което реално ще спести и още около 100 милиона от заплатата на Ла Пулга на годишна база (включително с данъци). 

Най-голям шанс да привлече играча има Манчестър Сити, като дори ПСЖ в последните 48 часа се опитва да убеди Лео да преговаря с френския гранд. В последните 24 часа пък се намеси и още един европейски гранд в битката за подписа на Меси (вижте кой тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички