В Испания категорично отписаха един от отборите в борбата за Лионел Меси


В Испания категорично отписаха един от отборите в борбата за Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

3110 0

Престижното испанско издание "Marca" категорично отписа един от сочените като фаворити отбори за привличането на Лионел Меси, който е заявил на Барселона, че иска да напусне. Става въпрос за френския шампион и финалист в тазгодишното издание на Шампионска лига - ПСЖ.

Изданието се позовава на свои източници и твърди, че в Париж далеч нямат намерение да опитват да привлекат аржентинеца. Няма да бъдат пръскани отново суми, каквито бяха дадени за Неймар и Килиан Мбапе. Именно около тях двамата ще бъде граден съставът на Томас Тухел, като ще бъдат привлечени десен краен защитни, централен бранител, полузащитник и евентуално резервен нападател.

Не трябва да забравяме, че ПСЖ вече е платил 50 милиона евро през лятото за Мауро Икарди на Интер. Раздялата с Тиаго Силва и Единсон Кавани ще отпусне леко бюджета за заплатите и така няма да има проблем с правилата във Франция. 

Няма да бъде предприеман риск, още повече, защото никой все още не знае дълготрайните последствия и размера на икономическата криза от коронавируса. А освен, че Тухел потенциално би трябвало да намери място едновременно в отбора за Мбапе, Меси, Неймар, Ди Мария и Икарди (което изглежда трудна задача), ПСЖ може да си навлече и вниманието на УЕФА с един такъв трансфер.

Допълва се още, че Неймар с удоволствие би заиграл отново с Лионел Меси, но и че дори той самият е наясно, че подобно нещо няма как да се случи в ПСЖ. A човекът, завел Христо Стоичков в Барселона, разкри къде ще премине Меси и това не е Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички