Бивш аржентински нападател посочи най-примамливото нещо за Меси в ПСЖ


Бивш аржентински нападател посочи най-примамливото нещо за Меси в ПСЖ
Снимка: Instagram

1576 0

Пари Сен Жермен продължава да мечтае за Лионел Меси и бившият аржентински нападател Омар да Фонсека вярва, че Меси ще направи този ход.

Пристигането на Маурисио Почетино като треньор на "Парк де Пренс" не помогна особено да заглуши слуховете, свързващи Меси с летен трансфер във френската столица, особено в момент, когато забавянето на изборите в Барселона затруднява подписването на нов договор с каталаунците.

"В испанските вестници прочетох, че цялото му семейство е започнало да учи френски. Като дете, ако ми беше казано, че отивам да играя в Париж, това щеше да е музика за ушите ми. За нас, аржентинците във Франция, Париж е нещо важно.

"Меси ще отиде. Само си представете да може да каже, че е спечелил Шампионска лига с ПСЖ. "Докато спортният директор на ПСЖ Леонардо се стреми да гарантира, че интересът към Меси е публичен, Барселона все още запазва известна надежда, че може да запази своята суперзвезда. Междувременно от ПСЖ признаха, че от Меси зависи дали ще премине при тях (подробности тук).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички