Жозе Моуриньо: Ще съм много изненадан, ако Деле Али отиде в ПСЖ


Жозе Моуриньо: Ще съм много изненадан, ако Деле Али отиде в ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

1324 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че би бил много изненадан, ако офанзивният халф на тима Деле Али премине в ПСЖ преди края на януарския трансферен прозорец. Френските медии съобщават, че двата клуба вече са се разбрали и финализирането на сделката е въпрос на часове.

Али се оказа тотално ненужен при "шпорите" след идването на Моуриньо и поиска да премине в друг отбор този месец, за да играе редовно и да има шанс да запази мястото си в националния отбор на Англия за финалите на Евро 2020 това лято. Португалският специалист обаче твърди, че Тотнъм няма да прояви никаква трансферна активност до края на януари.

"Очаквам той да е при нас след края на трансферния прозорец. Казвам това от началото на месеца. Не очаквах никой да напусне и никой да дойде. Сега сме почти в края на прозореца и не мисля, че нещо ще се случи, но все пак не е изключено. Всичко може да се случи в последния момент, но аз съм убеден, че нищо няма да се случи. Ако нещо все пак се случи, това би било голяма изненада за мен", коментира Моуриньо на днешната си пресконференция.

От началото на сезона Али има само един мач като титуляр във Висшата лига. Наскоро Жозе Моуриньо коментира, че не може да даде игрово време на Гарет Бейл (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички