Разкритие: Лионел Меси и семейството му учат френски език


Разкритие: Лионел Меси и семейството му учат френски език
Снимка: принтскрийн

3381 0

Лионел Меси и неговото семейство са започнали да изучават френски език, като аржентинецът, изглежда, се готви за своето преминаване в отбора на Пари Сен Жермен. Това твърди журналистът Жофроа Гатерие от френската телевизия Canal+, като се позовава на свой сигурен източник.

"Меси, неговата жена и децата им вече изучават френски език. За какво му е на Лео да учи френски, ако ще преминава в Манчестър Сити? Няма логика. Получих тази информация от сигурен източник и съм убеден, че е вярна", заяви журналистът, според когото Меси ще заиграе в Париж.

Както е известно, суперзвездата на Барселона се намира в последната година от своя контракт на "Камп Ноу", като вече е свободен да преговаря с други отбори. Предполага се, че аржентинецът е постигнал предварителна договорка с ПСЖ и ще се присъедини към тях през лятото като свободен агент.

Това означава, че Барселона няма да получи трансферна сума за носителя на 6 "Златни топки". През миналото лято аржентинецът пожела да напусне отбора, но тогава клубът блокира трансфера му. Тогава се твърдеше, че той ще премине в Манчестър Сити, където работи и бившият му наставник Хосеп Гуардиола, с когото са в много добри отношения.

Междувременно от ПСЖ признаха, че от Меси зависи дали ще премине при тях (подробности тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички