Без Меси и Неймар: Ланс нанесе първо поражение на ПСЖ през сезона в Лига 1


Без Меси и Неймар: Ланс нанесе първо поражение на ПСЖ през сезона в Лига 1
Снимка: Getty Images

2129 0

Ланс победи френския шампион ПСЖ с 3:1 в мач от 17-ия кръг на Лига 1. Треньорът на лидера Кристоф Галтие не можеше да разчита само на Неймар заради червен картон в предния кръг, както и на Лионел Меси, който все още почива след Световното първенство.

Вторият в таблицата Ланс надигра лидера и му нанесе първо поражение за сезона. Франковски отбеляза още в петата минута, когато се справи най-добре при разбъркване н наказателното поле на ПСЖ и откри резултата.

Авансът на домакините трая само три минути, след което Екитике успя да изравни. Футболистите на Ланс претендираха за фаул срещу своя вратар, но не го получиха. В 28-ата минута Опенда отново изведе домакините напред в резултата.

Само след 3 минути игра през второто полувреме футболистите на Ланс се разиграха. Този път авторът на втория гол Опенда подаде с пета към Клод-Морис за аванс от 3:1, което бе и крайният резултат. Разликата между ПСЖ и Ланс в класирането е 4 точки. А ето какво се случи, отново без Меси и Неймар, в предишния кръг с ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички