Разчетоха гневния коментар на Мбапе след изгонването на Неймар (ВИДЕО)


Разчетоха гневния коментар на Мбапе след изгонването на Неймар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

13711 0

Неймар съумя да завърши 2022 година по лош начин, след като не успя да триумфира на Световното първенство по футбол в Катар, а след него нямаше и следа от формата на бразилеца преди надпреварата.

Футболистът на ПСЖ имаше лошия късмет да се контузи още в началото на Мондиала, а при подновяването на Лига 1 си изкара червен картон в рамките на 120 секунди при шампионатното домакинство на Страсбург.

30-годишният футболист асистира за откриващото попадение в срещата, но грешните му решения в 61-вата и 62-рата минута доведоха до два бързи жълти картона. 

Именно след показания червен цвят на футболиста дойде реакция от суперзвездата на парижани, който с попадението си в самия край на двубоя се превърна в голямата звезда за "принцовете":

"Не може да му дадете червен картон. Той не каза нищо! Нищо не е искал!", обясни френският нападател пред сънародника си Клерман Тюрпен, славещ се със статута си на топ съдия, но във въпросната вечер допусна някои в грешки.

В случая Тюрпен вдигна втори жълт картон след съмнение за симулация в наказателното поле на Страсбург, а секунди по-рано Неймар удари с ръка противников състезател.

Вижте една от теориите, според която Неймар си е изкарал нарочно червен картон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички