Испанско издание "гръмна": Килиан Мбапе иска възможно най-скоро в Реал Мадрид, но...


Испанско издание "гръмна": Килиан Мбапе иска възможно най-скоро в Реал Мадрид, но...
Снимка: Getty Images/Guliver

5521 0

Испанските медии "гръмнаха" с новина, че суперзвездата на ПСЖ - Килиан Мбапе, си е поставил за цел най-после да стане част от клуба на своето сърце - Реал Мадрид.

Авторитетният "Diario AS" информира, че френският голмайстор желае до 2024-а година да подсили редиците на "кралския клуб". Твърди се, че нападателят дори е информирал силните в испанския гранд за намеренията си да облече бялата фланелка възможно най-скоро.

Какво мисли ПСЖ?

Става ясно, че ръководството на парижани няма намерения да трансферира Мбапе това лято, рискувайки да го изпусне без пари догодина. Така, ако Реал Мадрид не съумее да се договори с клуба за правата му по време на предстоящия трансферен прозорец, то ще трябва да изчака до края на договора му през 2024 г.

Твърди се, че капитанът на "принцовете" има насрочена среща с управниците на ПСЖ в края на сезона. На нея се очаква той да заяви твърдото си намерение да смени клубната си принадлежност и да се насочи към "Сантяго Бернабеу".

Провалената сделка

Очакваше се Мбапе да подсили Реал Мадрид още миналото лято. На финалната права от сделката обаче, парижани все пак успяха да примамят футболиста да остане. Президентът на Франция - Еманюел Макрон, други влиятелни личности, както и невиждани параметри по новия договор, съумяха да убедят национала на "петлите" да остане на "Парк де Пренс". Таранът получава сума, която Лео Меси и Неймар, взети заедно, едва си позволяват в ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички