Ал Хилал стартира "план Б": Позлатява приятел на Лионел Меси, за да конкурира Ал Насър


Ал Хилал стартира "план Б": Позлатява приятел на Лионел Меси, за да конкурира Ал Насър
Снимка: Getty Images/Guliver

2697 0

Един от саудитските грандове - Ал Хилал, получи тежък удар по шампионските си амбиции, след като дори и стотиците милиони, с които разполага ръководството - не успяха да привлекат Лионел Меси в редиците на клуба. 

Аржентинецът избра пред Близкия Изток Интер Маями и така преди броени дни бе обявена сделката с клуба на Дейвид Бекъм, която бе сред възможните варианти за бъдещето на нападателя. 

Какъв е "план Б"

От CBS Sports Golazo обаче разкриха, че от Ал Хилал са стартирали "план Б" около летния трансферен прозорец и ще се опитат да привлекат в редиците си друга южноамериканска легенда - Неймар. 

За подобен вариант се заговори още през март, когато бъдещето на Меси бе повече от неизвестно, а сега от клуба вече са започнали да правят стъпки около привличането на креативния играч, след като отпадна аржентинецът като вариант. 

Последни данни

Най-новата информация от последните часове е, че от Ал Хилал са изпратили делегация към Париж в петък, като поддържат контакти с антуража на бразилеца. Към този момент не са стартирали единствено преговорите с ПСЖ. 

Трябва обаче да се отбележи, че парижани вероятно биха направили компромис за приемлива сделка, след като усилено през последните месеци искат да се разделят със звездата. Той има договор с клуба до 2027 г., а от първото тримесечие на годината се възстановява от операция, която бе породена от поредна контузия в глезена. 

Вижте какво сътвори Лионел Меси мигновенно с Интер Маями!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички