+1 милион за 12 минути: Интер Маями увеличи популярността си 5-кратно след новината за Меси


+1 милион за 12 минути: Интер Маями увеличи популярността си 5-кратно след новината за Меси
Снимка: Getty Images

22380 0

Изминаха около 24 часа след обявяването на новината, че Лионел Меси ще продължи кариерата си в Интер Маями. За това време някои цифри нагледно показаха колко голямо е въздействието на аржентинската звезда, дори и на 35-годишна възраст.

След като стана ясен новият клуб на нападателя, американците станаха многократно по-популярни в социалните мрежи. Броят на техните последователи нарасна с неимоверен темп и ще продължи да нараства с официализирането на сделката.

В Туитър например Интер Маями имаше 190 800 последователи към момента, в който Меси обяви, че ще играе за тях занапред. В момента броят на следващите клуба е нараснал повече от 2 пъти и е 432 300.

Много по-сериозна е разликата в Instagram, където до снощи американският клуб имаше 1 063 276 фенове, а сега броят им е 5,8 милиона. Това е нарастване с повече от 5 пъти.

С 1 милион Интер Маями увеличи последователите си само за 12 минути след обявяването на новината. А ето как лудостта на феновете повлия на цените на билетите за мачовете на Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички