Неймар разкри какво е знаел за Лео и предупреди: Меси не е вечен


Неймар разкри какво е знаел за Лео и предупреди: Меси не е вечен
Снимка: GettyImages

9416 0

Неймар направи любопитен коментар по адрес на бившия си съотборник в Барселона и ПСЖ, както и конкурент в Южна Америка - Лионел Меси. 

Бразилецът сподели чувствата си, след като стана ясно, че аржентинецът ще продължи в американския Интер Маями след двата сезона на "Парк де Пренс". 

Оказва се, че Неймар предварително е знаел какво ще предприеме добрия му приятел, тъй като са разговаряли по темата. Креативният футболист е сигурен, че Меси ще вдигне нивото в САЩ, но е категоричен, че феновете трябва да му се наслаждават максимално.

Неймар се радва за Меси

"Меси в Интер Маями? Вече знаех. Меси е един от най-добрите ми приятели, подарък, който футболът ми направи. Имах възможност да го срещна, да играя с него и тогава станахме приятели. И така, вече знаех, че той ще дойде тук, след като говорихме. Казах му, че ще бъде много щастлив заради града, начина на живот и възможността да играе и живее тук в Маями.

Сигурен съм, че Лео ще промени шампионата в САЩ. Мисля, че лигата ще стане много по-популярна. Така че мисля, че всички трябва да се наслаждават и да го гледат как играе, защото за съжаление нищо не е вечно... И очевидно беше горчив момент да го видя как напуска Париж", категоричен бе Неймар пред бразилската страница на NBA в социалните мрежи.

Вижте как реагира Шави на идеята да върне в Барселона Неймар!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички