Ще се изкуши ли? Ал Ахли примамва Жозе Моуриньо с цяло състояние


Ще се изкуши ли? Ал Ахли примамва Жозе Моуриньо с цяло състояние
Снимка: Getty Images

1593 0

Жозе Моуриньо е поредното голямо име във футбола, което се свързва с преминаване в Саудитска Арабия, съобщава се, че е уредена среща с президента на Ал Ахли Уалид Моаз в Лондон, твърди изданието "idiskitimes".

Според информацията срещата трябва да се проведе следващата седмица в Лондон, където в момента Специалния прекарва свободното си време. Медиите от Саудитска Арабия пък твърдят, че Ал Ахли са готови да отправят чудовищна оферта към Жозе Моуриньо, но конкретни цифри все още не се споменават.

Разбира се, португалецът неведнъж е казвал, че иска да остане в Европа. Основнвата цел на Моу е да продължи в Рома, но има и голяма вероятност той да не успее да устои на арабските милиони.

Ал Ахли също така е свързван с привличането на футболисти като Серхио Рамос, Пиер-Емерик Обамеянг, Серхио Бускетс и Рияд Марез, докато Ал Итихад вече подписа с бившия нападател на Реал Мадрид Карим Бензема и Н'Голо Канте, който защитаваше цветовете на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички