Разкриха заплатата, с която ПСЖ примамва Де Лихт


Разкриха заплатата, с която ПСЖ примамва Де Лихт
Снимка: Gulliver/GettyImages

2367 0

Трансферните спекулации около младата звезда на холандския футбол Матайс Де Лихт не спират. Защитникът все още е играч на Аякс, но почти сигурно ще напусне клуба през лятото и ще премине в някой от европейските грандове.

Вчера в интернет се появи снимка на агента му Мино Райола, като се твърдеше, че той е в Париж, за да финализира сделката, но днес агентът отрече тази новина и я нарече "лъжа". И в този момент обаче играчът е свързван най-вече с ПСЖ, като "Guardian" дори разкри каква е заплатата, с която катарските собственици примамват 19-годишния футболист.

Според изданието става въпрос за сума от 340 000 паунда на седмица и договор за пет години. Ако приеме, той ще прибере за този период 85 милиона паунда, или по 18 милиона на година, или по милион и половина на година, 48 571 на ден, 2 023 на час или по 34 паунда на минута.

През тази седмица пък шеф в Барселона, който е другият голям кандидат за холандеца, направи остър коментар по адрес на играча, което на практика го отдалечи много от "Камп Ноу". Подробности четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички