Райола за трансфера на Де Лихт в ПСЖ: Типичен пример за фалшива новина

През вчерашния ден се появи информация, че суперагентът Мино Райола е в Париж, за да завърши трансфера на клиента си Матайс Де Лихт в шампиона на Франция ПСЖ. Това обаче изглежда не е истина.

Поне така коментира самият Райола. Той коментира снимката и новината от вчера пред "ANSA", като заяви: Това е типичният пример за "фалшива новина".

Поглед в бъдещето: 5-те сигурни трансфера, които ще взривят Европа това лято

Летният трансферен прозорец се намира в своя разгар, а грандовете на Стария континент вече започнаха усилена работа в стремежа си да подсилят сво...

Интересът към играча в момента е наистина сериозен. 19-годишният централен защитник е желан от редица грандове в Европа, но сам обяви, че още не е взел решение за бъдещето си.

Първият тим, с който Де Лихт бе свързван, бе Барселона. В крайна сметка обаче изглежда играчът се е отказъл да продължи кариерата си на "Камп Ноу", което накара един от шефовете в клуба да направи остро изявление по адрес на холандския национал, в което му казва: Не ни трябваш. Повече по темата може да четете в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!