Ексклузивно: Агентът на Де Лихт пристигна за преговори с новия му клуб (СНИМКА)


Ексклузивно: Агентът на Де Лихт пристигна за преговори с новия му клуб (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

3679 0

Защитникът на Аякс Матайс Де Лихт е все по-близо до трансфер в тима на Пари Сен Жермен. Агентът на бранителя Мино Райола вече е във френската столица, където ще се срещне с ръководството на френския шампион.

Новината бе съобщена и от уважавания италиански журналист Джанлука Ди Марцио, който заяви, че "преговорите са в напреднала фаза". Както е известно, ПСЖ оглави надпреварата за Де Лихт преди няколко дни, след като излезе с най-силно предложение към защитника и неговия агент.

Според последни информации собственикът на ПСЖ е предложил на Де Лихт имение в центъра на Париж на стойност 17 млн. евро, както и допълнителен бонус на стойност 4,7 млн. евро за агента Райола, ако Де Лихт подпише с клуба.

Барселона бе сред големите фаворити за подписа на младия бранител, но изглежда, че това няма да се осъществи през този сезон. Мино Райола е уведомил Де Лихт, че в по-късен етап от своята кариера ще има възможността да премине на "Камп Ноу", но не и това лято, посочва "Cat Radio".

Вчера в Испания се появиха информации, че Барселона е стигнала до споразумение с Де Лихт и неговия отбор (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички