Неймар взе решение дали ще бойкотира ПСЖ


Неймар взе решение дали ще бойкотира ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

3055 0

Трансферната драма около Неймар продължава с пълна сила и все още не е ясно дали ще остане в Пари Сен Жермен, или ще се завърне в бившия си клуб Барселона. Все пак бразилецът е взел решение да не бойкотира парижани и ще замине на предсезонна подготовка с отбора.

На 27 юли ПСЖ ще играе срещу Интер, като според AS, Неймар дори може да запише и игрови минути. Предсезонното турне на френския шампион ще е в Азия. Според информацията за френския клуб е важно нападателят да бъде част от експедицията до Китай. Ако Неймар е в игра, ПСЖ ще спечели допълнителни пари по договор.

Очакванията са до началото на август вече да има яснота и дали ще остане на "Парк де Пренс". Неймар вече няколко пъти ясно показа, че не иска да остава в Париж, а желанието му е отново да облече фланелката на каталунците. Той дори закъсня и не се яви за първата тренировка на ПСЖ, а при появата си в понеделник първо се срещна с ръководството на клуба, за да обсъдят положението му.

По-рано се появи информация, че от Барселона вече са отправили първа оферта, но тя категорична е била отхвърлена. Ето каква е била тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички