След като се появи в Париж, Неймар и шефът в ПСЖ си викаха 3 часа


След като се появи в Париж, Неймар и шефът в ПСЖ си викаха 3 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

7365 0

Бразилската суперзвезда Неймар се завърна в Париж за подготовката на клубния си ПСЖ, но вместо да бъде внесена яснота около бъдещето му, напрежението е взело връх по време на срещата му с новия спортен директор Леонардо, пише "Mundo Deportivo".

Двамата са провели близо 3-часова среща, на която двамата са обсъдили поведението на футболиста като играч на ПСЖ, действията му спрямо клуба, както и бъдещето, за което Неймар настоява да е далеч от "Парк де Пренс".

Леонардо не е обещал на играча, че ще го продаде, но му се е навикал за интервю, в което бразилецът обяви обрата на Барселона срещу ПСЖ (6:1) като един от най-великите моменти в кариерата му. Припомняме, че това се случи, докато Ней още беше играч на каталунците, а в мача той вкара 2 гола и се отчете с ключовата асистенция, завършила един от най-великите обрати в историята на футбола.

Също така Неймар дори не се съблече по екип, а и не мина през задължителните медицински прегледи преди старта на подготовката. Бъдещето му остава неясно, както и това дали ще пътува с отбора за азиатското турне на ПСЖ. Междувременно той продължава да прави всичко по силите си, за да напусне, като последната проява на Неймар ясно показа желанието му да играе в Барселона (вижте подробности в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички