В Бразилия откраднали интервю, в което Неймар говори за бъдещето си


В Бразилия откраднали интервю, в което Неймар говори за бъдещето си
Снимка: Getty Images/Guliver

6488 0

Лятото на 2019 година не е едно от най-добрите за голямата звезда на модерния футбол Неймар. Той претърпя неприятна контузия, която го извади от участие в турнира Копа Америка, а сънародниците му от Бразлия се окичиха със златните медали. Освен това Ней е свързван с връщането си в Барселона, но към момента по нищо не личи, че ПСЖ ще позволи на 222-милионната си покупка да си тръгне лесно от Париж.

Поредната лоша новина за Неймар идва от родината му. Там стана ясно, че е откраднато интервюто му, което дава пред "Aqui na Band". Днес в Бразилия трябваше да бъде показано именно това интервю, но изглежда това няма да стане факт.

Според бразилския журналист Жоао Пауло Вергеро, екипът създал интервюто е забелязал, че колата им е била разбита, а материалът липсва. 

"Откраднали са всичко, включително и интервюто с Неймар, където той коментира задълбочено бъдещето си", споделят журналистите, чиято кола е била разбита и ограбена.

Днес пък Неймар за първи път това лято се появи на лагера на ПСЖ след едноседмично закъснение. Вместо да тренира обаче, той е имал 3-часова среща с новия спортен директор Леонардо, на която се е говорило на висок тон. Повече по темата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички