Барселона с първа оферта за Неймар, ПСЖ я определи като "нелепа"

Макар все още да няма официални преговори между ПСЖ и Барселона за трансфер на Неймар, то двете страни се свързват чрез посредници, за да опитат да стигнат до някакво споразумение. Вече дори се е стигнало и до първа оферта до президента на парижани Насел Ал Хелаифи.

Каталунците са предложили 40 млн. евро плюс двама свои играчи - Фелипе Коутиньо и Усмен Демебеле. Тази оферта обаче е била категорично отхвърлена и определена като "нелепа" от парижани. Целта на шампионите на Франция е да възвърнат до голяма степен сумата, която преди две години заплатиха за бразилеца, а именно 222 млн. евро.

Леонардо обявил пред Неймар: Няма да се върнеш в Барселона, защото...

В Пари Сен Жермен не вярват, че трансферът на Неймар обратно в Барселона може да се осъществи. Поне не това лято. За това е уведомил звездата спо...

Дори има информации, че не смятат да обсъждат оферти по-малки от 300 млн. евро. Подобни суми са непосилни за Барселона, особено, след като преди дни платиха 120 млн. евро за Антоан Гризман. 

Припомняме, че Неймар не се появи за началото на предсезонната подготовка на своя отбор, а от ръководството на парижани обявиха, че не знаят причината за неговото отсъствие и ще последват наказания. Около 7:30 часа местно време в понеделник, седмица по-късно, Неймар кацна на летището в Париж, откъдето се отправи директно към тренировъчната база на отбора, но не, за да тренира, а на среща с ръководството.

Междувременно стана ясно, че властите в Испания разследват Неймар за финансови измами в особено големи размери (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!