Барселона с първа оферта за Неймар, ПСЖ я определи като "нелепа"


Барселона с първа оферта за Неймар, ПСЖ я определи като "нелепа"
Снимка: Guliver/GettyImages

14060 0

Макар все още да няма официални преговори между ПСЖ и Барселона за трансфер на Неймар, то двете страни се свързват чрез посредници, за да опитат да стигнат до някакво споразумение. Вече дори се е стигнало и до първа оферта до президента на парижани Насел Ал Хелаифи.

Каталунците са предложили 40 млн. евро плюс двама свои играчи - Фелипе Коутиньо и Усмен Демебеле. Тази оферта обаче е била категорично отхвърлена и определена като "нелепа" от парижани. Целта на шампионите на Франция е да възвърнат до голяма степен сумата, която преди две години заплатиха за бразилеца, а именно 222 млн. евро.

Дори има информации, че не смятат да обсъждат оферти по-малки от 300 млн. евро. Подобни суми са непосилни за Барселона, особено, след като преди дни платиха 120 млн. евро за Антоан Гризман. 

Припомняме, че Неймар не се появи за началото на предсезонната подготовка на своя отбор, а от ръководството на парижани обявиха, че не знаят причината за неговото отсъствие и ще последват наказания. Около 7:30 часа местно време в понеделник, седмица по-късно, Неймар кацна на летището в Париж, откъдето се отправи директно към тренировъчната база на отбора, но не, за да тренира, а на среща с ръководството.

Междувременно стана ясно, че властите в Испания разследват Неймар за финансови измами в особено големи размери (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички