Монако ще получи още милиони от ПСЖ заради трансфера на Мбапе


Монако ще получи още милиони от ПСЖ заради трансфера на Мбапе
Снимка: Getty Images/Guliver

5114 0

2020 година може да окаже много важна за бъдещето на Килиан Мбапе. През лятото се появиха сериозни спекулации около трансфер на френския футболист в Реал Мадрид, които станаха още по-сериозни в последно време. Френският национал отказва да поднови договора си с парижи, въпреки техните опити.

Le Parisien твърди, че от бившия му клуб Монако са включили клауза в сделката с ПСЖ при продажбата на футболиста. Поради тази причина парижани ще трябва да заплатят допълнителни 35 млн. евро независимо дали Мбапе напусне клуба или остане в Париж. ПСЖ заплати за футболиста повече от 185 млн. евро, а тази сума ще нарасне до 220 млн. съвсем скоро.

"Най-напред искам да играя футбол, тъй като е януари. Започва финалният спринт, където се борим за трофеите. Не мисля, че сега е точният момент, в който да преговарям за нов договор. Клубът е спокоен, всички вървим в една и съща посока, затова не е моментът, в който да си говорим за неща, които не са свързани с представянето на терена“ заяви Мбапе по-рано.

Френският голаджия има 19 попадения и 9 асистенции в 20 мача за Пари Сен Жермен през този сезон, като снощи той вкара гол в 8-ма поредна среща за своя тим. А ето кой съобтборник на Мбапе в тима се изказа ласкаво за своите колеги.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички