Верати: В ПСЖ играят четирима от най-добрите 10 футболисти в света


Верати: В ПСЖ играят четирима от най-добрите 10 футболисти в света
Снимка: БГНЕС

4469 0

Полузащитникът на Пари Сен Жермен Марко Верати похвали своя отбор, заявявайки, че в него играят четирима от десетимата най-добри футболисти в света. Италианецът говори след победата над Сент Етиен с 6:1 в 1/4-финалите на Купата на Франция, в който Мауро Икарди избухна с хеттрик.

"Това беше първият ни домакински мач през 2020 година, беше важен мач, защото през миналия сезон на този етап отпаднахме от Купата на лигата. Затова подходихме много сериозно към мача и започнахме добре. След гола във втората минута и червения картон в състава на съперника ни стана по-лесно. Това е заслужена победа. В края на мача всички наши футболисти бяха много доволни", коментира Верати след мача, цитиран от "Canal Plus".

"Имаме щастието при нас да играят четирима от десетимата най-добри футболисти в света. Това е невероятно. Именно затова треньорът реши да промени схемата на играта, за да не остави някой от тези четирима резерва", допълни халфът. Предполага се, че той има предвид Икарди, Неймар, Килиан Мбапе и Анхел Ди Мария. А амбиции за какви трофеи има Неймар през 2020 година вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички