Килиан Мбапе наистина се готви да напусне ПСЖ


Килиан Мбапе наистина се готви да напусне ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

5473 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе каза, че сега „не е правилното време“ за подновяване на договора му на „Парк де Пренс“. 21-годишният французин дойде в ПСЖ под наем от Монако през лятото на 2017г., подписвайки 4-годишен договор, а година по-късно парижани го откупиха за сумата от 180 милиона евро.

Младият футболист говори пред репортери, след като отбеляза последното попадение при победата на ПСЖ над Сент Етиен с 6:1 в мач за Купата на Франция в сряда. „Най-напред искам да играя футбол, тъй като е януари. Започва финалният спринт, където се борим за трофеите. Не мисля, че сега е точният момент, в който да преговарям за нов договор. Клубът е спокоен, всички вървим в една и съща посока, затова не е моментът, в който да си говорим за неща, които не са свързани с представянето на терена“ заяви Мбапе.

Френският голаджия има 19 попадения и 9 асистенции в 20 мача за Пари Сен Жермен през този сезон, като снощи той вкара гол в 8-ма поредна среща за своя тим. А ето кой съобтборник на Мбапе в тима се изказа ласкаво за своите колеги.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички