Ас на ПСЖ с ясно желание за летния трансферен прозорец


Ас на ПСЖ с ясно желание за летния трансферен прозорец
Снимка: Guliver/GettyImages

11511 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди заяви, че ще се радва да остане в клуба. Вчера аржентинецът отбеляза 3 гола за успеха на ПСЖ срещу Сент Етиен с 6:1 от четвъртфиналите за Купата на лигата във Франция.

През този сезон Мауро Икарди е под наем в парижани от Интер и има 17 гола в 19 мача за тима. След вчерашния хеттрик той коментира изминалите няколко месеца във Франция. „Чувствам се много добре в Париж. Все още не съм говорил с представители на клуба, но има 4-5 месеца до края на наема ми тук. Когато сезонът приключи през месец май, ще преговаряме. Ако има възможност да остана тук, бих го направил“ каза нападателят.

Икарди напусна Интер през лятото след скандал с ръководните органи и треньора Антонио Конте. В договора му с парижани има опция за откупуване на играча. 26-годишният нападател сподели, че се е наслаждавал на първата част от кампанията и се радва, че се е върнал от зимната пауза с победа и няколко попадения. „Периодът е добър за мен и моят отбор. Имахме добра първа част от сезона. Възползвахме се от ваканцията и започнахме новата година по чудесен начин“ добави нападателят. А ето кой съотборник на Икарди похвали своите съотборници след вчерашния успех.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички