Мбапе: Парите във футбола са неприлични


Мбапе: Парите във футбола са неприлични
Снимка: Guliver/GettyImages

1148 0

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе коментира лудостта в световния футбол, свързана с неспирното харчене на огромни суми както за транфери, така и за заплати на играчите. Той определи това като "неприлично", но допълни, че това е начинът, по който се движи футболът в днешни дни. 

"За мен това е наистина много неприлично, тъй като идвам от много скромно семейство. В момента обаче се действа така на пазара и в света на футбола е така. Не смятам да правя революция. В една добра система е добре да знаеш своето място и своята работа", заяви френският национал пред шедската телевизия RTS. 

След страхотното си представяне на Световното първенство в Русия Мбапе стана трансферна цел на редиця водещи отбори в Европа, като най-големи мераци има Реал Мадрид. А добрите му изяви пък му донесоха и доста срванения с Кристиано Роналдо и Лионел Меси. "Трябва да напишеш своята история, а не да бъдеш нечие копие. Да имаш висока самооценка е напълно нормално. Въпреки това се опитвам да запазя детското в себе си. Не мисля, че има нещо лошо в това", допълни още той. 

Наскоро пък "Football Leaks" разкри "мегаломанските" изисквания на Мбапе, за да подпише с ПСЖ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички