Изнесоха имената на първите трима в гласуването за "Златната топка" до момента


Изнесоха имената на първите трима в гласуването за "Златната топка" до момента
Снимка: Getty Images/Guliver

5341 0

Журналистът на бразилската радиостанция "RF1" - Ерик Мамрут, разкри ексклузивно как изглежда гласуването за "Златната топка" един месец преди връчването на наградата на "Франс Футбол". Бразилецът по-точно разкри призовата тройка към момента.

Според информацията на Мамрут на първо място е капитанът на Хърватия Лука Модрич, който обра досега връчените индивидуални награди за 2018 година. След него се нарежда френският защитник на Реал Мадрид Рафаел Варан. Трети е най-добрият млад играч на изминалото Световно първенство 2018 Килиан Мбапе.

Към дадения момент са преброени само половината от гласовете, които ще определят победителя. Трябва да се отбележи, че за първи път за последните няколко години в тройката не попадат Кристиано Роналдо и Лионел Меси - единствените играчи в историята, спечелили по 5 пъти наградата.

ИГРАЧ НА РЕАЛ ИЗНЕНАДА: РОНАЛДО ЗАСЛУЖАВА "ЗЛАТНАТА ТОПКА" ПОВЕЧЕ ОТ МОДРИЧ

Церемонията по връчването на "Златната топка" ще се проведе на 8-ми декември. В последните два сезона Роналдо е големият победител на галавечерта.

Наскоро Кристиано Роналдо заяви откровено, че смята, че заслужава да спечели отличието и тази година и посочи една от причините да го иска толкова силно. Вижте каква е тя в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички