Европейски гранд обяви намеренията си към Кристиано Роналдо


Европейски гранд обяви намеренията си към Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1853 0

Френското издание "Екип" излезе с интересна информация, свързана с трансфера на Кристиано Роналдо. Според медията, френският гранд ПСЖ е готов да плати необходимото, за да привлече португалеца след два неуспешни опита в последните 5 години.

Ръководството на доминиращия клуб в Лига 1 все още не вярва, че решението на Кристиано да напусне Реал Мадрид е окончателно, но ако действително се стигне до край на кариерата му на "Сантиаго Бернабеу", ПСЖ ще преследва неговото привличане "на всяка цена".

До момента парижани имат два неуспешни опита да привлекат голмайстор №1 в историята на "кралския клуб". Преди 5 години Флорентино Перес отклони всички оферти, докато Роналдо не подписа нов договор, докато преди само един сезон ПСЖ не искаше да плати исканта на "белия балет" сума - 150 милиона евро. Смята се, че сега парижани са склонни да отделят необходимите за привличането на португалеца средства.

Въпреки това фаворит за подписа му остава Манчестър Юнайтед заради желанието на Кристиано Роналдо да се завърне на "Олд Трафорд", при условие че действително напусне "Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички