Юнайтед се колебае за Роналдо, има 2 причини за това


Юнайтед се колебае за Роналдо, има 2 причини за това
Снимка: Guliver/GettyImages

5154 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед има съмнения относно ползите от евентуалното привличане на Кристиано Роналдо в отбора, съобщава Daily Express. В лагера на "червените дяволи" са на мнение, че покупката на португалеца ще бъде свързана с големи рискове.

На първо място става въпрос за възрастта на 32-годишния Роналдо, за който ще трябва да се прахосат минимум 200 млн. евро. Към тази сума трябва да се добавят още 22 млн. годишна заплата за футболиста.

Има и още един никак не маловажен фактор - на кормилото на Манчестър е Жозе Моуриньо. В последния си сезон начело на Реал той бе в конфликт с много играчи, в това число и Роналдо.

Неговото бъдеще засега е неясно.

В медиите се твърди, че решението на португалската суперзвезда да напусне "Бернабеу" е непоколебимо и не подлежи на обсъждане. Президентът на Реал Флорентино Перес обяви в понеделник, че не е разговарял с Роналдо и това ще се случи след края на турнира за Купата на конфедерациите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички