Едно от най-големите имена във футбола също се насочва към Китай


Едно от най-големите имена във футбола също се насочва към Китай

3290 0

Един от най-важните футболисти на Реал Мадрид за "Десетата" и настоящ ас на ПСЖ Анхел Ди Мария може да се превърне в най-голямото име, което да премине в китайската Суперлига, информира "Екип".

Агентът на играча - Жорже Мендеш, води преговори с няколко отбора, като със сигурност аржентинската звезда ще се превърне в най-добре платения футболист на планетата, при условие че приеме да играе в азиатската страна.

Ди Мария играе слабо за ПСЖ през настоящия сезон, като парижани нямат проблем да продадат играча за над 70-80 милиона евро на всеки, който е готов да извади подобна сума. Самият футболист не е коментирал лично желанието си да играе в Китай, но в Испания са убедени, че той предпочита да се завърне в Реал Мадрид.

Китайските милиони изкушават и друга звезда - Аксел Витсел, който по принцип има предварителен договор с Ювентус. Сделката обаче може да бъде прекратена, а белгийският национал също да заиграе в Китай.

В последните дни Шанхай СИПГ и Шанхай Шенхуа взривиха трансферния пазар, след като привлякоха съответно Оскар и Карлос Тевес. Трансферът на аржентинеца все още не е потвърден официално, но когато това стане, бившият голмайстор на Юнайтед, Сити и Ювентус ще се превърне в най-добре платения футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички