Дешан: Ще помоля Лампард Жиру да играе по-често


Дешан: Ще помоля Лампард Жиру да играе по-често

507 0

Селекционерът на Франция Дидие Дешан разкри, че обмисля да помоли мениджъра на Челси - Франк Лампард, да пуска по-често в игра нападателя Оливие Жиру. Дешан заяви, че ще направи това като реванш за молбата, която Лампард неотдавна е отправил към него относно техен общ играч.

"Лампард ме помоли да не викам Канте в националния отбор по време на последната пауза. Ако това все още е в сила, ще му се обадя и в замяна ще помоля по-често да пуска в игра Жиру в Челси. Не искам просто да оставяме в миналото това, което постигнахме с Жиру. Той показа много добри резултати, да не говорим за факта, че Оливие е трети голмайстор сред действащите френски играчи. Надявам се, че ситуацията му в клуба ще се подобри", заяви френският специалист, цитиран от Goal.com.

Според Дешан, Жиру е един от ключовите играчи на Френция. През този сезон 33-годишният нападател записа едва 100 минути в английската Висша лига. Той губи конкуренцията с младия Тами Ейбрахам. През пролетта излезе информация, че звездата мисли да се върне във френското първенство. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от На фокус


Ерлинг Холанд с нова порция рекорди, но този път в Шампионска лига

Голямото име днес ще е Ерлинг Холанд - детето-чудо на световния футбол, което изгря на най-голямата европейска...

Реклама
Реклама