Дешан: Ще помоля Лампард Жиру да играе по-често

Селекционерът на Франция Дидие Дешан разкри, че обмисля да помоли мениджъра на Челси - Франк Лампард, да пуска по-често в игра нападателя Оливие Жиру. Дешан заяви, че ще направи това като реванш за молбата, която Лампард неотдавна е отправил към него относно техен общ играч.

"Лампард ме помоли да не викам Канте в националния отбор по време на последната пауза. Ако това все още е в сила, ще му се обадя и в замяна ще помоля по-често да пуска в игра Жиру в Челси. Не искам просто да оставяме в миналото това, което постигнахме с Жиру. Той показа много добри резултати, да не говорим за факта, че Оливие е трети голмайстор сред действащите френски играчи. Надявам се, че ситуацията му в клуба ще се подобри", заяви френският специалист, цитиран от Goal.com.

Жиру: Подразних се, че Сари привлече Игуаин под наем

Нападателят на Челси Оливие Жиру разкри каква е била реакцията му на трансфера на Гонсало Игуаин в лондонския гранд. Французинът призна, че не е ...

Според Дешан, Жиру е един от ключовите играчи на Френция. През този сезон 33-годишният нападател записа едва 100 минути в английската Висша лига. Той губи конкуренцията с младия Тами Ейбрахам. През пролетта излезе информация, че звездата мисли да се върне във френското първенство. Вижте подробности в този материал.

Още по темата

Please select answer!